Etsimme jatkuvasti uusia yhteistyökumppaneita koekäyttämään Jojoba-toiminnanohjausjärjestelmäämme ja kehittämään sitä yhdessä meidän kanssamme! Oli tarpeesi tehokkaalle toiminnanohjausjärjestelmälle minkälaiset tahansa, me olemme valmiita auttamaan. Hae siis kumppaniksi ja kasva kanssamme!

Olemme moderni

Kehitämme tällä hetkellä nykyaikaista inventaario- ja kalustonhallintaohjelmistoa sekä automaattista ajopäiväkirjaa, jotta sinä voisit keskittyä ydinliiketoimintaasi ja hallita sinulle oleellisia toimintoja entistä huolettomammin.

Etsimme erilaisia liiketoimintoja uudistavan ohjelmistomme koekäyttämiseen kehittäjäkumppaneita eri alojen pienyrittäjien kuin myös kaikkien alojen yhdistysten ja harrastajien keskuudesta.

Asiakas on aina meille tärkein

Kehitämme ohjelmistoamme asiakaslähtöisesti ja haluamme ymmärtää käyttäjää aina johtoportaasta tuotantoon, jotta ymmärtäisimme kaikkien tarpeet ja tilanteet mahdollisimman hyvin.

Jos haluat ryhtyä ohjelmistotestaajaksi ja kehityskumppaniksi kanssamme, emme odota sinulta aikaisempaa kokemusta vastaavan ohjelmiston käytöstä tai testaamisesta. Ainoastaan kiinnostusta omaa tekemistä ja sen helpottamista kohtaan sekä aktiivista otetta kehitysehdotusten raportoimiseen.

Jos tarvitset helppokäyttöistä ja selkeää inventaario- ja kalustonhallintaohjelmistoa tai ajopäiväkirjaa käyttöösi, hae mukaan kumppaniksemme. Kehitämme yhteistyössä kanssanne teille sopivamman kokonaisuuden.

Tarjoamme osallistujille ohjelmistomme ilmaisen käytön

Kehityskumppanimme saa ohjelmistomme käyttöönsä ilmaiseksi ja pääsee osallistumaan ohjelmiston kehitystyöhön.

Jokaiselle yhteistyökumppanille tulee toiveiden mukaan personoidut käyttöliittymät, jolloin yrityksesi ilme on yhtenäinen aina toimistolta kalustonhallintaan.

Me Jojoballa kehitymme asiakkaidemme mukana.

Kehityskohteet

Inventaario ja kalustonhallinta

Ohjelmistomme ja laitteistojemme avulla toteutat kaiken tavaran, laitteiston ja kaluston hallintaan liittyvän toiminnan. Laitteistokohtaiset ohjeistukset ovat lisättävissä ohjelmaan sekä materiaalien kulutusseuranta ja sijaintitiedot. Pysyt helposti tietoisena siitä, millä työmaalla työvälineet ovat ja kuka niitä on käyttänyt tai siirtänyt viimeksi. Inventaario/työkohdeseurantaa toteutetaan erinäisillä seurantavälineillä, joka helpottaa toimintaanne laitteiden ja työvälineiden siirtelyssä varastosta työmaalle ja työmailta toisille.

Asiakashallinta

Ohjelmistomme sisältää oman osionsa asiakastietoja varten, johon saat sisällytettyä kaiken tarvittavan tiedon asiakkaistasi ja heidän kanssaan sovituista työkohteista. Asiakashallinta tulee toimimaan yhdessä inventaarion, laskutuksen ja työkohdetietojen kanssa sekä muistuttaa sinua laskujen lähettämisestä yms. asioista ajallaan.

Resursointi

Resursointijärjestelmää käytät yrityskohtaiseen työ- ja asiakaskohteiden listaukseen. Pystyt pääkäyttäjänä muokkaamaan järjestelmää toiveidesi mukaan ja siinä on erilaiset näkymät työntekijöille, työnjohdolle ja yritysjohdolle. Se toimii monipuolisena ja oleellisena osana ohjelmistokokonaisuuttamme.

Kirjanpito

Pystyt keräämään tietoja muista tietokannoista (esim. inventaarioista) luodaksesi dokumentin, jonka voi liittää osaksi laskua. Kirjanpito-ominaisuus tulee sisältämään oman kokonaisvaltaisen laskutustoiminnon, jolla voit luoda kaiken tarvittavan tiedon sisältäviä laskuja automaattisesti ja lähettää niitä sähköisesti.

Kalusto

Ajoneuvojen ohjelmistopohjaisella seurantaominaisuudella pidät kirjaa niistä tiedoista mitä verottajalle tarvitsee ilmoittaa ja luot yritysjohdolle seurantadataa siitä missä ajoneuvot ovat, kauanko niillä on mennyt missäkin kohteessa ja muusta vastaavasta. Tarjoamme myös erillisen autoon asennettavan laitteen jonka avulla pystyt automatisoimaan ajopäiväkirjan täyttämisen ja niiden tietojen keräämisen.

Viestintä

Pääset hoitamaan viestinnän kattavasti samassa paikassa eikä tieto huku koskaan.

Hae kumppaniksemme nyt ja tee yrityksesi pyörittämisestä vaivatonta!