Riversoft on seinäjokelainen ohjelmistotalo, joka on ottanut asiakseen eri yritysten liiketoiminnan helpottamisen. Me Riversoftilla uskomme vakaasti tekevämme yrityksesi pyörittämisestä virtaviivaisempaa ja monipuolisempaa, keventävämme työtaakkaasi sekä mahdollistavamme sinulle yritystoimintasi ytimeen keskittymisen.

Tavoitteenamme on luoda kehityskumppaniemme kanssa ohjelmisto, joka kattaa kokonaisuutena kaikki yrityksen hallintaan tarvittavat materiaalit ja informaatiot. Etsimme tällä hetkellä kehityskumppaneita Jojoba-toiminnanohjausohjelmistolle.

Jos kiinnostuit, niin ota yhteyttä!

Jani Kallisti

CEO

Toimin Riversoft Oy:n toimitusjohtajana. Vastuullani on mm. huolehtia yrityksen paperityöt järjestykseen ja markkinoida tuotteitamme. Kokemusta näihin asioihin olen hankkinut toimimalla kahden eri osuuskunnan toiminnanjohtajana sekä erään seinäjokelaisen yhdistyksen puheenjohtajana.

Mirka Poikelin

Sovelluskehittäjä

Vastuullani on koko Jojoban pääasiallinen kehittäminen ja laadunhallinta. Vahva kokemukseni moderneista teknologioista sekä vuosien kokemus rakennus- ja kiinteistöalalta antaa minulle vahvan pohjan asiakkaidemme tarpeiden ymmärtämiseen sekä käsityksen eri järjestelmien kehittämisen vaatimuksista.

Samuel Peiponen

Laitekehittäjä

Vastaan teknisistä ratkaisuista tuotteissamme ja laitteissamme. Insinöörinä minulla on kokemusta laivanrakennusalalta sekä energiatekniikan parista. Vastuullani on kalustonhallintajärjestelmän ylläpito ja hallinta. Osallistun kehitystyöhön ja laadunhallintaan. Lisäksi vastaan teknisistä palveluista ja tuotteidemme ylläpidosta.

Haluatko kuulla lisää meistä?

Jos heräsi mitään kysyttävää meistä tai ohjelmistostamme, vastaamme mielellämme kaikkiin kysymyksiinne.